Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g6.2g22kcal1.6g0.2g1.7g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g1.5g6.6kcal0.3g0.6g0.3g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät8.7g8.7kcal1.4g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g80kcal7g2.4g4.4g0.6g
Valittu annoskoko29g40kcal3.5g1.2g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal1.8g0.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g139kcal12.1g4.2g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779