Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g9g23kcal0.8g4.4g0.2g1.1g
Ketsuppi 2.5g2.3kcal0g0.5g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)6.9g12kcal1.6g0g0.6g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g3.1g12kcal0.7g0g1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 6.2g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g109kcal8g10g3.8g2.2g
Valittu annoskoko29g54kcal4g5g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal2g2.5g1g0.6g
Arvot/100g100g187kcal13.8g17.2g6.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424