Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g6.2g20kcal1.2g0.1g1.6g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g71kcal3.4g1.2g5.8g0.2g
Valittu annoskoko29g36kcal1.7g0.6g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal0.9g0.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g123kcal5.9g2.1g10g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301443