Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g6.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%3g6.6kcal0.1g0.2g0.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.5kcal0g0g0.6g0g
Mansikkahillo 6.3g14kcal0g3.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g113kcal2.2g18.2g3.2g0.6g
Valittu annoskoko29g57kcal1.1g9.1g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g28kcal0.6g4.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g194kcal3.8g31.2g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262