Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)2.8g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 11g15kcal2.1g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g6.2g17kcal0.6g2.9g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g108kcal6.2g10g4.8g0.8g
Valittu annoskoko29g54kcal3.1g5g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal1.6g2.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g188kcal10.7g17.3g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657