Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,36.3g4.1kcal0.7g0.3g0g0g
Tomaatti 5.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio1.3g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g1.3g1.3kcal0.3g0g0g0g
Sieni tatti, hapero 7.2g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g45kcal4.4g1.6g2g0.4g
Valittu annoskoko29g22kcal2.2g0.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal1.1g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g76kcal7.5g2.7g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424284