Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g7.8g21kcal1.4g0g1.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g2.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g5.5g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g2.5g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g1.9g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g4.5g3.1kcal0g0.7g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g114kcal6g4.8g7.6g0g
Valittu annoskoko29g57kcal3g2.4g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna15g28kcal1.5g1.2g1.9g0g
Arvot/100g100g196kcal10.3g8.3g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667