Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy9g50kcal0.7g3g4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2g14kcal0g0g1.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.9g24kcal0.8g0.3g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g215kcal6.4g6.6g18.2g0g
Valittu annoskoko29g107kcal3.2g3.3g9.1g0g
Annoskoko puolitettuna15g54kcal1.6g1.7g4.6g0g
Arvot/100g100g370kcal11g11.4g31.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478