Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 0.9g2.6kcal0.1g0.2g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.7g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä 7g7.3kcal1.6g0g0.1g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g2.3g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Oliivi2.3g2.6kcal0g0.1g0.3g0.1g
Parsakaali brokkoli 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.5g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Soijakastike 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g66kcal6.2g2g3.2g1.4g
Valittu annoskoko29g33kcal3.1g1g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.6g0.5g0.8g0.4g
Arvot/100g100g114kcal10.7g3.5g5.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449