Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.5g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Maito, Kevyt17g7.7kcal0.5g0.8g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g108kcal2.8g13.8g4.4g0.4g
Valittu annoskoko29g54kcal1.4g6.9g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal0.7g3.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.6g7.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141859