Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse3.1g23kcal0g0g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Mustikka metsä- 5.7g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g161kcal2.4g23g6.2g1g
Valittu annoskoko29g81kcal1.2g11.5g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g40kcal0.6g5.8g1.6g0.3g
Arvot/100g100g277kcal4.1g39.5g10.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644