Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.9g14kcal0g0g1.6g0g
Sokeri2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.6g5kcal0.4g0.2g0.3g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g6.5g34kcal0.3g3.4g2.1g0.7g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g5.2g29kcal0.3g3g1.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton5.2g8.3kcal0.4g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g224kcal4g22.4g13.2g1.6g
Valittu annoskoko29g112kcal2g11.2g6.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna15g56kcal1g5.6g3.3g0.4g
Arvot/100g100g386kcal6.9g38.6g22.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302