Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 9g3.3kcal0g0.7g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 3.5g19kcal0g0g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Maapähkinä 1.6g9kcal0.4g0.2g0.7g0.3g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g146kcal3g18g6.4g1.6g
Valittu annoskoko29g73kcal1.5g9g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna15g37kcal0.8g4.5g1.6g0.4g
Arvot/100g100g251kcal5.2g30.9g11g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739