Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 5.6g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika keltainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 7.5g2.6kcal0.3g0.1g0g0.2g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g0.6g1.2kcal0g0.3g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee9g9kcal2.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g33kcal5g1.2g0.2g0.6g
Valittu annoskoko29g17kcal2.5g0.6g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal1.3g0.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g57kcal8.6g2.1g0.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369