Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 3.1g10kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Mustikka metsä- 5.6g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g38kcal0.6g7.8g0.2g1g
Valittu annoskoko29g19kcal0.3g3.9g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.2g2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g66kcal1g13.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729