Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g20g12kcal2g0.8g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g4.7g15kcal0.8g2.5g0.1g0.6g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g65kcal6.6g6.8g1.2g1.2g
Valittu annoskoko29g33kcal3.3g3.4g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal1.7g1.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g112kcal11.4g11.7g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292