Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g9g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipulikuutiot rainbow9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.9g5.9kcal0g0g0.7g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki9g14kcal0.1g0.6g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g46kcal0.8g2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko29g23kcal0.4g1g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.2g0.5g1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal1.4g3.4g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888