Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala4.7g11kcal0.5g2.1g0.1g0.6g
Tonnikala vedessä 11g11kcal2.4g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Polar 5% juusto4.7g8kcal1.5g0g0.2g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1.9g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g68kcal9.4g4.8g1.2g1.4g
Valittu annoskoko29g34kcal4.7g2.4g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal2.4g1.2g0.3g0.4g
Arvot/100g100g117kcal16.2g8.2g2.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391