Juustomureke (karppaajille)

Sekoita munat ja kerma.

Anna paisua 10min
sekoita jauheliha ja haluamasi mausteet.

Esim pippuri, jauhelihamauste, aromisuola, sipulijauhe tai paloiteltu sipuli.

sekoita hyvin sekaisin ja lisää perään juustoraaste.

Sekoita vielä lisää ja painele taikina tiiviiksi.

Taputtele pellille n. 10cm leveä ja 5cm korkea pötkö.

Pituutta tälle tulee n. 20-30cm

paista 60-70min verran 200C keskiritilällä.

Nauti raikkaan raejuusto-salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Herrmann
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.7g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Arkijuustoraaste (Valio)2.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g105kcal10.2g0.2g7g0g
Valittu annoskoko29g53kcal5.1g0.1g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna15g26kcal2.6g0.1g1.8g0g
Arvot/100g100g181kcal17.6g0.3g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204157