Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Tattarijauho, Myllynparas1.2g4kcal0.2g0.8g0g0.1g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 7.3g2.6kcal0.3g0.1g0g0.2g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g2.7g4.4kcal0.5g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio3.6g5.1kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.6g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kaurajauho 1g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 2.2g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g98kcal3.8g5.6g6.4g0.8g
Valittu annoskoko29g49kcal1.9g2.8g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal1g1.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g169kcal6.5g9.6g11g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712