Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 20g15kcal0.4g3g0g0.2g
Ruokakerma, Pirkka 10%7.8g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g50kcal1.2g7g1.6g0.4g
Valittu annoskoko29g25kcal0.6g3.5g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal0.3g1.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g86kcal2.1g12g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456