Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 9g11kcal2g0g0.4g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g2.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)5.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Riisi, keitetty, suolaa 8.4g12kcal0.2g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g66kcal4.8g6.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko29g33kcal2.4g3.1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.2g1.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g114kcal8.2g10.7g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853