Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Juustodippi, Pirkka 300g5.3g6.9kcal0.2g0.1g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras2.1g7.4kcal0.3g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g61kcal4.2g4.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko29g31kcal2.1g2.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal1.1g1.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g105kcal7.2g7.9g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54265