Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.3kcal0.2g1.4g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Seiti x-tra8.3g6.7kcal1.4g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.1g7.1kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g49kcal3.2g3.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko29g24kcal1.6g1.7g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.8g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g84kcal5.5g5.8g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842