Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 9g11kcal1.9g0g0.4g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g18g6.1kcal0.3g1.1g0g0.6g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Osterikastike, Blue Dragon0.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g49kcal4.6g2.8g2.2g1.2g
Valittu annoskoko29g25kcal2.3g1.4g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal1.2g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g84kcal7.8g4.8g3.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359