Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 12g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Mansikka 6.4g3kcal0g0.5g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g10g38kcal0g9.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g90kcal0.2g21.4g0g0.6g
Valittu annoskoko29g45kcal0.1g10.7g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal0.1g5.4g0g0.2g
Arvot/100g100g154kcal0.3g36.6g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463