Lämpimät pekonijuustoleivät

Tehosekoittimella tomaatti, kuorittu sipuli ja pekoni rakeiseksi mössöksi.

Lisää juustoraaste ja sekoita hyvin.

Asettele paahtoleipäviipaleet (6 kpl) leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja jaa mössö tasaisesti kaikkien leipien päälle.

Paista uunissa noin 10 min 225C:n lämpötilassa.

Tarjotaan lämpimänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Citrine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahampaahto rainbow (Rainbow), annos 22g10g23kcal0.7g4.3g0g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g4.4g11kcal1.3g0.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Savupekoni, raaka (Järvi-suomen portti), annos 13g3.2g12kcal0.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g98kcal5g9.8g3.8g1.6g
Valittu annoskoko29g49kcal2.5g4.9g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal1.3g2.5g1g0.4g
Arvot/100g100g168kcal8.6g16.8g6.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150578