Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Voi 4.9g36kcal0.1g0g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g3.7g23kcal0.8g0.3g2.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.2g0.1kcal0g0g0g1.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g0.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g166kcal5.2g1.4g15.6g2.8g
Valittu annoskoko29g83kcal2.6g0.7g7.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna15g42kcal1.3g0.4g3.9g0.7g
Arvot/100g100g286kcal8.9g2.4g26.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597