Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)5.9g3.3kcal0.5g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.3g0.7kcal0g0g0g0.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit0.8g3kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g3.3g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1.6g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Katkarapu 1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g1.2g1.6kcal0.3g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.2g0kcal0g0g0g0g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä2.9g4.4kcal0.9g0g0.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g5.9g15kcal1.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g78kcal8g2.4g3.6g1.2g
Valittu annoskoko29g39kcal4g1.2g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal2g0.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g133kcal13.7g4.1g6.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271878