Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g7g16kcal0.8g0g1.2g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g11g6kcal0.1g1.3g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g44kcal1.8g2.6g2.4g0g
Valittu annoskoko29g22kcal0.9g1.3g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.5g0.7g0.6g0g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.4g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503