JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.5g4.1kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.7g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g81kcal7.4g2.4g4.2g0.6g
Valittu annoskoko29g41kcal3.7g1.2g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal1.9g0.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g139kcal12.7g4.1g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927