Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g5.6g20kcal0.8g3.9g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g8.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g4.2g12kcal0.8g0g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g72kcal3.4g8.6g2.4g0.6g
Valittu annoskoko29g36kcal1.7g4.3g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal0.9g2.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g123kcal5.8g14.7g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430352