Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g12g15kcal2.2g0.2g0.5g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow3.7g13kcal0.3g2.9g0g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g5.6g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.9g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g64kcal5.2g7.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko29g32kcal2.6g3.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal1.3g1.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g110kcal8.9g12.7g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155