Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g5.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 7.8g5.6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g6.3g11kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g46kcal3g3g2g0.4g
Valittu annoskoko29g23kcal1.5g1.5g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.8g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g79kcal5.1g5.1g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759