Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali7.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Keittojuures, Pirkka6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g3.1g4.7kcal0.6g0g0.3g0g
Siirappi 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g18kcal1.6g1.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko29g9kcal0.8g0.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g5kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g31kcal2.7g2.4g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139