Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 6.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, tuore5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 8.2g16kcal2.2g0g0.7g0g
Kurkku, tuore3.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g53kcal6.2g0.8g2.6g0.4g
Valittu annoskoko29g26kcal3.1g0.4g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal1.6g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.4g4.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751