Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%9g20kcal1.7g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore5.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Feta Patros 200 g2.3g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Paprika, punainen1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili Ingman 10%2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g62kcal4.6g0.8g3.6g0.2g
Valittu annoskoko29g31kcal2.3g0.4g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal1.2g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g106kcal7.8g1.4g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271