Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g5.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Hunajameloni kuorittu 3.5g1.3kcal0g0.3g0g0g
Cantaloupe meloni3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Viinietikka balsami0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g19kcal0.2g1.4g1g0g
Valittu annoskoko29g9kcal0.1g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna15g5kcal0.1g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g32kcal0.3g2.4g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552