Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 4.2g2.9kcal0.6g0g0g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g12g34kcal1.3g6.4g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g9g15kcal0.2g0.4g1.4g0g
Soijakastike 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g117kcal4.2g14g4.6g0g
Valittu annoskoko29g59kcal2.1g7g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna15g29kcal1.1g3.5g1.2g0g
Arvot/100g100g200kcal7.2g23.9g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551