Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 2.8g11kcal0.3g0g1g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g5.6g15kcal0.2g0g1.5g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g2.8g6.2kcal0.3g0g0.6g0g
Kalkkuna 5.6g11kcal1.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g93kcal5.4g1.2g7g0.4g
Valittu annoskoko29g46kcal2.7g0.6g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal1.4g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g158kcal9.2g2g11.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150