Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g13g57kcal0.7g5.6g3.6g0.1g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)7.5g3.4kcal0g0.8g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g6.2g11kcal0.4g1g0.5g0.1g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g159kcal2.6g17.4g8.6g0.4g
Valittu annoskoko29g79kcal1.3g8.7g4.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g40kcal0.7g4.4g2.2g0.1g
Arvot/100g100g270kcal4.4g29.6g14.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509