Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)6.6g23kcal1g4.5g0.2g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g3.1g3.4kcal0.5g0g0.2g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g4.5g18kcal1g0g1.5g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss3.1g1.7kcal0.2g0.2g0g0.1g
Maissi jyvät 3.1g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0.1g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g114kcal6g11.8g4.6g0.8g
Valittu annoskoko29g57kcal3g5.9g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g29kcal1.5g3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g195kcal10.3g20.2g7.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741