VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g44kcal2.2g5.6g1.4g0g
Valittu annoskoko29g22kcal1.1g2.8g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.6g1.4g0.4g0g
Arvot/100g100g74kcal3.8g9.6g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302