Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 13g24kcal2.3g0g1.7g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g5.2g1.8kcal0.1g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.2g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%4.2g3.3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g69kcal5.2g1.6g4.6g0g
Valittu annoskoko29g35kcal2.6g0.8g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.3g0.4g1.2g0g
Arvot/100g100g118kcal8.8g2.7g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73329