Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)5g18kcal0.6g3.5g0.1g0.2g
Tonnikala öljyssä 5.6g11kcal1.5g0g0.5g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g1.6g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g91kcal5.8g8.6g3.6g1g
Valittu annoskoko29g45kcal2.9g4.3g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal1.5g2.2g0.9g0.3g
Arvot/100g100g154kcal9.9g14.6g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139