Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana3.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Canderel makeutusjauhe0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)8.8g63kcal0g0g7g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g8.8g45kcal0.9g2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g244kcal3.8g5.2g23.2g0g
Valittu annoskoko29g122kcal1.9g2.6g11.6g0g
Annoskoko puolitettuna15g61kcal1g1.3g5.8g0g
Arvot/100g100g416kcal6.5g8.8g39.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201583