Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Tumma makarooni (Torino)4.7g17kcal0.8g3g0.1g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 4.4g4.5kcal0.2g0.8g0g0.1g
Ketsuppi 1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g74kcal4.6g8.2g2g0.8g
Valittu annoskoko29g37kcal2.3g4.1g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal1.2g2.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g126kcal7.8g13.9g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069