Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Vehnälese, Liperin mylly3.1g4.5kcal0.5g0.3g0.2g1.7g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kidneypapu, suolaliemessä8g8.8kcal0.6g1.4g0g0.6g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g107kcal7.8g3.4g6.8g4.6g
Valittu annoskoko29g54kcal3.9g1.7g3.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal2g0.9g1.7g1.2g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.8g11.6g7.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540