Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 19g41kcal3.3g0g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.4g2.7kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g103kcal7.6g1.2g7.6g0.2g
Valittu annoskoko29g51kcal3.8g0.6g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g26kcal1.9g0.3g1.9g0.1g
Arvot/100g100g175kcal12.9g2g12.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438983