Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 3.9g12kcal0.7g1.9g0g0.4g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 3.9g5kcal0.8g0g0.2g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g1.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g42kcal3.4g4.2g0.8g1g
Valittu annoskoko29g21kcal1.7g2.1g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.9g1.1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g71kcal5.8g7.1g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346